memo                                                                                                     

Klaster - Verus Visio giu,

Domjanićeva 1, 10 000 Zagreb,

www.verus-visio.com, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj - telefaksa: 00385 51 703 027.

Poštovane gospođe i gospodo poduzeća ....

Gospodarsko interesno udruženje (cluster) „Verus Visio“ sa sjedištem u Zagrebu, Domjanićeva 1, osnovano je sa ciljem udruživanja pojedinaca i pravnih subjekata u zajedničkoj misiji poboljšanja konkuretnosti na domaćem i stranom tržištu u području registriranih djelatnosti članica klastera.

Klaster „Verus Visio“ ujedinjuje pojedince i pravne subjekte koji svoju gospodarsku aktivnost temelje na principima održivosti, pozitivno se odnose prema zaštiti okoliša i cjelokupnog života na našem Planetu, a poslovne kontakte i odnose usklađuju prema višim etičkim i moralnim vrijednostima.

Osnivači klastera su medijska poduzeća TV-Studio7 d.o.o, koji svojim djelovanjem osiguravaju dobru marketinšku podršku radu klastera putem televiziije i interneta a krajnji im je cilj da pokrenu akciju SVATKO POMAŽE SVIMA A SVI JEDNOME.

Pogledajmo što Vaše poduzeće s članstvom dobiva i kako to funkcionira;

  1. Vaše poduzeće, udruga ili institucija kao član Verus Visio postaje svim drugim članovima kako fizičkim tako i pravnim osobama poznata a time i preporučljiva adresa za Vašu djelatnost ili kupovinu produkata ili naručivanja usluga koje nudite i to ne samo u našoj državi nego i diljem svijeta.
  2. Verus Visio reklamira vaše poduzeće, udrugu ili instituciju na svim svojim stranicama npr. na webstranici i info-casopisu a oboje reklamira preko  SVIH TELEVIZIJA ČLANOVA KLASTERA( koja su to televizije i poduzeća - bit će te obaviješteni preko internet-webstranice ili na neki drugi način) i tako postajete poznati široj javnosti, članovima klastera i potencijalnim kupcima gledateljima televizija
  3. Producira i emitira npr. 30 sek spotove Vaše firme na Zdravoj televiziji i TV Vitel i to do 3 puta na godinu bezplatno.
  4. Moguća su snimanja i emitiranje studijskih emisije u okvirima medijske zakonitosti Vašeg poduzeće, udruge ili institucije i to  od 15-30 minut, dva puta na godinu s dva ponavljanja.
  5. Mogučnost TV-shopinga na Zdravoj televiziji.

U koliko se odlučite učlaniti u Klaster i postati član jedinstvene akcije SVATKO POMAŽE SVIMA A SVI JEDNOME, onda Vas molimo da još danas ispunite pristupnicu gdje ste zaokružili vrstu i kategoriju članstva i visinu clanarine te nam ju pošaljete na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon dostavljene nam potpisane pristupnice, poslat će mo Vam sve druge dokumente i podatke npr. oko dostave materijala za reklamu na webstranici, podatke o uplačivanju članarine i vašu člansku karticu te upitnik o asortimanu usluga ili proizvoda koje želite plasirati djelujući kroz ovaj vid gospodarskog udruživanja, kao i o bonusima na usluge ili proizvode koje ste spremni ponuditi ostalim članicama klastera.

S poštovanjem!

Verus Visio:

Na 1. Sjednici osnivača GIU VERUS VISIO održanoj dana  22.10.2012.godine, članovi osnivači zastupani po direktorima društava osnivača jednoglasno su donijeli
ODLUKU
o visini članarina i osnivanju pričuvnog fonda
 
I. VISINA ČLANARINA
1.    Članarina za razvojno-aktivne članove kao pravne osobe na mjesečnoj razini iznosi kako slijedi
1.1.    I kategorija  poduzeća do 5 zaposlenih ...................100 EUR i više
1.2.    II kategorija poduzeća više od pet zaposlenih ........ 200 EUR  i više prema vlastitoj odluci
2.    Članarina za razvojne članove kao pravne osobe na mjesečnoj razini iznosi kako slijedi
2.1.    I kategorija s jednim zaposlenim ...........................30,00 EUR
2.2.    II kategorija s dva do 5 zaposlenih -------------------  50,00 EUR i više po odabiru samog člana.
2.3.    III Kategorija s više od pet zaposlenih ----------------100,00 EU i više
Plaćanje je moguće i na kvartalnoj, polugodišnjoj ili godišnjoj razini , ali uvijek na početku razdoblja za koje se plaća , također do 05. datuma u prvom mjesecu razdoblja za koje se plaća.
VERUS VISIO GIU
I:A
Upravnog odbora
Moris Hoblaj