memo

 

Klaster - Verus Visio giu,

Domjanićeva 1, 10 000 Zagreb,

www.verus-visio.com , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj - telefaksa: 00385 51 703 027.

Poštovani!

Gospodarsko interesno udruženje (cluster) „Verus Visio“ osnovan sa ciljem udruživanja pojedinaca i pravnih subjekata u zajedničkoj misiji poboljšanja konkuretnosti na domaćem i stranom tržištu u području registriranih djelatnosti članica klastera. Klaster „Verus Visio“ ujedinjuje pojedince i pravne subjekte koji svoju gospodarsku aktivnost temelje na principima održivosti, pozitivno se odnose prema zaštiti okoliša i cjelokupnog života na našem Planetu, a poslovne kontakte i odnose usklađuju prema višim etičkim i moralnim vrijednostima.

Osnivači klastera su medijska poduzeća TV-Studio7 d.o.o, koji svojim djelovanjem osiguravaju dobru marketinšku podršku radu klastera putem televiziije i interneta i drugih medija a krajnji im je cilj da pokrenu akciju SVATKO POMAŽE SVIMA A SVI JEDNOME za dobrobit sviju uključujuči i uvjete cjelokupnog životana Zemlji.

Kako to funkcionira u praksi?

  1. Članovi klastera, fizička i pravna lica – poduzeća, udruge i ustanove svojim će redovitim plaćanjem članarine - vati potrebni rad klastera a njegova je zadaću  spajati fizičke i pravne osobe preko svojih informativnih mreža – preko interneta, televizije i drugih medija.
  2. Poduzeća nude članovima - fizičkim osobama i drugim pravnim članovima, poduzećima, udrugama i ustanovama-popust na svoje proizvode i usluge i na taj način svatko može svoju uplaćenu članarinu vratiti te tijekom vremena i nešto uštedjeti.
  3. Nakon što ste popunili prijavnicu dobiti će te uplatnicu te nakon što ste uplatili članarinu od 4,00 € mjesčno dobijete člansku karticu koja je registrirana kod svih poduzeća članova klastera i možte kupovati s popustom.
  4. O vašem učlanjenju biti će obavještena sva poduzeća koja su član klastera i to internacionalno ( koja su to poduzeće - bit će te obaviješteni preko www.verus-visio.com) – i kada ste odlučili kupiti proizvode ili dobili usluge kod poduzeća članica onda Vam se prilikom plaćanja - uz predočenu valjanu člansku iskaznicu – naplačuje s predviđenim popustom.

Na primjer Multi medijalni centar – Riječ nudi članovima klastera, CD- meditacije i CD ili DVD s klasičnom glazbom uz popust i do 40% - a trgovine zdrave hrane ili kozmetike nude članovima između 5-8 % kod kupovine njihovih produkata.

Po ovom primjeru, poštovani-na može se izračunati kada i u kojem će roku vratiti uplaćenu članarinu i ne samo to nego postajete aktivni član velikog zajedničkog projekta u zaštiti okoliša, životinja i na koncu nas samih!

O svim daljnjim koracima i pogodnostima koje ćete moći koristiti ubrzo - nakon učlanjenja, bit ćete uskoro obaviješteni.

S poštovanjem!

Verus Visio